diumenge, 30 de març del 2014

Cal Ramon (Sant Llorenç Savall)


Vam anar a parar a Cal Ramon de Sant Llorenç Savall perquè l'excursió del matí es va allargar força més del previst i ja no ens donava temps de tornar a Barcelona com era la nostra intenció original. Va ser una sort, perquè això ens va permetre descobrir un restaurant que val la pena conèixer.


A Cal Ramon fan cuina catalana tradicional i menjars a la brasa. La qual cosa en sí mateixa no vol dir res, perquè depenent de la qualitat dels productes i de l'habilitat del cuiner, un mateix plat pot resultar deliciós o menypreable. Què vol dir una amanida? Pot ser la cosa més sosa del món, o un gaudi notable, com és el cas de la que ens van servir, amb barreja de verd, pebrots excel·lents i un oli d'amanir boníssim. Tot plegat acompanyat de pa torrat amb all i tomàquet al gust.


De segon jo vaig prendre uns pebrots farcits de brandada de bacallà que eren immillorables.


I la meva dona una racció més que abundant de carxofes a la brasa...


De tercer ella va prendre llenguado amb salsa d'ametlla, amb servei de neteja d'espines a taula. Una mostra més de l'amabilitat amb què es tracta als clients.


I jo els millors peus de porc a la brasa, acompanyats de patates fregides (de veritat) i xampinyons. La guarnició de qualitat, un altre símptome d'excel·lència.


A Cal Ramon els caps de setmana fan diversos tipus de menú. N'hi ha un amb cargols i un altre amb calçots. Nosaltres vam prendre el normal de festius. Tres plats, beguda i postre per 17 euros + Iva.


RELACIÓ QUALITAT PREU 10/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada