dissabte, 18 de gener del 2014

Damunt un cel de fil (Terrassa)



Vaig anar al “Damunt un cel de fil” seguint les recomanacions del Marc que n’és un client habitual. Me n’havia parlat amb tant de convenciment que vaig decidir canviar la meva primera pensada que era anar a un marroquí de Barcelona i, aprofitant que era a Terrassa, em vaig acostar pel centre i vaig buscar-lo.
I és que està una mica amagat, vaja que no te’l trobes si no el busques i malgrat això sempre és ple i més val anar-hi a primeríssima hora o reservar per telèfon a risc que quedar-te sense lloc.
 

Un restaurant vegetarià que sempre és ple, i no precisament de guiris, no pots pas ser dolent, això està clar. 


De dimecres a dissabte fan un menú per 10,50 euros que ofereix un sopa o un bufet d’amanides de primer, dos segons a triar, postres i vi.

El bufet d’amanides és una d’aquelles coses que a la majoria dels restaurants que l’ofereixen sol ser mediocre o decididament dolent. No és el cas de “Damunt un cel de fil”, on s’inclouen vegetals de primeríssima qualitat, brots germinats i un humus exquisit, a més d’amanides de llegums, fruites, fruits secs...

De segon hi havia “enrotllats de pasta de full amb ceba tendra, calçots, porros i fruits secs amb melmelada de calçots al pesto” i “pilotes d’arròs integral amb porros, espinacs i pinyons amb salsa de formatge de cabra a l’allet”. Vam provar les dues opcions i eren exquisides.

Aquest és el secret de l’èxit de “Damunt un cel de fil”: altíssima qualitat dels productes de l’hort en els primers i una elaboració sofisticada i excel·lent en els segons.

I encara quedaven els postres... Hi havia mitja dotzena d’opcions i vam triar el pastís de xocolata i formatge. Exquisit!

REACIÓ QUALITAT PREU: 9/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada